Пълдин Апартментс

e луксозен ваканционен комплекс разположен централната част на Слънчев Бряг

Изграден е в две секции с разгърната застроена площ 3 505 кв.м. Комплекса се състои от 18 апартамента и 26 студиа, всеки един с различна площ, изглед и разпределение. Двете секции ще бъдат четириетажни. Този невероятен комплекс предлага всички необходими удобства за прекарването на една удивителна и незабравима ваканция. Комплексът се намира на първа линия на Слънчев бряг. В централната част на комплекса – в близост до много туристически атракции. Само на 20 метра от плажната ивица. Апартаментите са с невеоятна гледка към морската ивица. И двете тела са снабдени с асансьори – за по-голямо удобство на клиентите. Магазините са в напълно завършено състояние, гранитогрес на пода и окачен таван, с оборудвано санитарно помещение.View Puldin Apartments in a larger map

Слънчев бряг

се намира в южната част на българската черноморска ривиера.

Разположен е в залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения на Старопланинския масив, където граничи със Свети Влас. Южната му част опира в разположеният на полуостров древен град Несебър. Курортът разполага с плажна ивица извиваща се в полукръг с дължина от около 10 км и ширина 30-60 м, ситен, златистожълт пясък и естествени дюни уникални по своя характер. Има голям списък с развлечения: сърфинг, водни ски, яхти, тенис-клубове, конна база, боулинг, открити и закрити басейни, мини-голф. Има много ресторанти, сергии и магазини (над 15 хиляди). След построяване на магистрала "Черно море", Слънчев бряг ще се утвърди като един от големите социално-икономически центрове в Източна България. Възползвайте се от всичко, което курортът може да предложи – дълги слънчев дни, вкусна храна, вълнуващ нощен живот, спорт и забавления.

View Sunny Beach in a larger map

Несебър

Най-атрактивният черноморски град, перлата на южния бряг – Несебър, е уникална комбинация от древно и модерно, старо и ново.

Разположен на скалист бряг, старият град живописно изпъква сред морето. Отличните климатични условия, обширните плажове и най-атрактивните исторически паметници несъмнено ще вдъхновят и въодушевят всеки посетител тук. Чаровни ресторанти, предлагащи вкусна храна и незабравими гледки към морския залив, стилни кафенета и барове, модерни дискотеки са част от нощния живот на Несебър.